Dierenasielen Rijnmond

Dierenbescherming

Gouden Banner Actie!!

Heb jij een nieuw maatje gevonden? Een leuk senioren koppeltje of dat schattige hondje?
Heerlijk om samen een nieuw leven te starten!!

Helaas kan er ook wat misgaan, want een ongelukje zit in een klein hoekje!
Een huisdierverzekering kan hierdoor uitkomst bieden! Met een huisdierverzekering kun je er zeker van zijn dat de onverwachte medische zorg voor je nieuwe maatje is geregeld.

Proteq draagt de Dierenbescherming een warm hart toe en heeft daarom nu een unieke actie bedacht: de Gouden Banner!!
Wanneer je via deze banner een verzekering voor je huisdier afsluit, doneert Proteq maar liefst 50 euro aan de Dierenbescherming. Als klant profiteer je ook, want je krijgt een korting van € 25,-

Deze actie loopt nog tot 31 mei, dus wees er snel bij!

 

 

 

 

Dierenopvang Spijkenisse gesloten in verband met nieuwbouw! 

Het Streekdierentehuis in Spijkenisse voldoet op dit moment niet meer aan de eisen van de Dierenbescherming.  Het pand is verouderd en  dringend aan vervanging toe. In januari  2015 wordt gestart met de nieuwbouw van het dierenopvangcentrum in Spijkenisse. Het  wordt gebouwd op dezelfde plaats als waar het huidige dierenopvangcentrum gevestigd is, aan de  Markenburgweg 1 te Spijkenisse.

Het Dierenopvangcentrum Spijkenisse is, vanwege de nieuwbouw, met ingang van 5 januari 2015 gesloten.  Naar verwachting zal het nieuwe Dierenopvangcentrum in de nazomer van 2015 gereed zijn. In de tussentijd worden de zwervend aangetroffen dieren uit de gemeenten op Voorne- Putten en Goeree  Overflakkee opgenomen door andere dierenopvangcentra. De katten uit Goeree Overflakkee en Voorne-Putten gaan naar Dierenopvangcentrum Rotterdam en de honden naar Dierenopvangcentrum Schiedam. Het dierenwelzijn blijft in deze regio op deze wijze gewaarborgd tot het nieuwe opvangcentrum gereed is.